CONFERINŢA INTERNATIONALA ANUALĂ A ASOCIAŢIEI LEARN&VISION, Masă critică pentru o educație de calitate incepand cu mai 2013. Tema propune aderarea la o acțiune corelată de tip masă critică: dacă mediul privat și / sau public armonizează cel puțin 25% din acțiuni şi eforturi pentru a produce o schimbare viabilă şi durabilă putem găsi împreună căile de continuare a procesului de construcție a unei educații de calitate pentru fiecare persoană din România. Prima ediție a conferintei s-a materializat în documentul intitulat «neManifest pentru o educație de calitate» care a intrat în dezbatere publică timp de un an, în cadrul grupurilor de acțiune organizate cu sprijinul CCD Cluj. Concluziile au fost prezentate în ediția II. Rezultat estimat: un set de propuneri de politică educațională.

Cursuri:

• Formarea Facilitatorilor de Literatie in Familie;

• Dezvoltare instituțională descentralizată. Scop : abordarea sistemică a managementului la nivelul organizațiilor școlare într-o viziune unitară, derivată din standardele și principiile de calitate a educației;

• SALT pentru dezvoltare personală. Scop : Aprofundarea abordărilor în sprijinul inovării activităților extraşcolare şi extracurriculare; integrarea educației non-formale în actul educațional de calitate.